Welcome Guest ( Σύνδεση μέλους | Εγγραφή )
![]() ![]() |
29/7/2010, 17:09
Μήνυμα
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 99 Joined: 25-September 07 From: ΑΙΓΑΛΕΩ Member No.: 5.895 |
Σε λίγες μέρες ξεκινάει και μαζί με αυτό ξεκινάνε τα διήμερα τα τριήμερα και πιθανώς η γκρίνια απο την γυναίκα.Για να ακούσω λεβέντες μου τρόπους αντιμετώπισης?
-------------------- ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΗΛΕΣΗΣ
ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Σ.Σ.Κ.Π |
|
|
|
|
|
|
29/7/2010, 17:40
Μήνυμα
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 45 Joined: 19-May 09 From: ΑΘΗΝΑ Member No.: 9.390 |
πολύ απλά πας κυνήγι, κάνεις το κέφι σου και μόλις γυρίσεις σπίτι τρως τσόκαρο
|
|
|
|
29/7/2010, 17:45
Μήνυμα
|
|
![]() kapten theodoros ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4.111 Joined: 28-August 09 From: ΜΗΛΕΣΙ - ΩΡΟΠΟΣ Member No.: 9.913 |
Φιλαρακο εχω πάει κυνήγι σε όλοι την Ελλάδα σε όλα τα μέρη εχω πατήσει , πάντα με το καλό την κυρά άνθρωπος είναι θα σε καταλάβει !
-------------------- ΔΕΝ ΦΟΦΑΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ !!! www.psarema.gr www.nodv.gr |
|
|
|
29/7/2010, 18:07
Μήνυμα
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 225 Joined: 8-August 07 From: ATHENS Member No.: 5.588 |
Φιλαρακο εχω πάει κυνήγι σε όλοι την Ελλάδα σε όλα τα μέρη εχω πατήσει , πάντα με το καλό την κυρά άνθρωπος είναι θα σε καταλάβει ! Οι πιτσιρικες σημερα Κυριε θοδωρε δεν καταλαβαινουν (30αρες και κατω). Εμενα με σωνει το γεγονος οτι ο πεθερος μου ειναι αρρωστος φασσας, και μου κανει πλατες. -------------------- INERTIA ABOVE ALL |
|
|
|
29/7/2010, 18:13
Μήνυμα
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 432 Joined: 14-July 09 From: Τυρναβος-Βολος Member No.: 9.663 |
Οι πιτσιρικες σημερα Κυριε θοδωρε δεν καταλαβαινουν (30αρες και κατω). Εμενα με σωνει το γεγονος οτι ο πεθερος μου ειναι αρρωστος φασσας, και μου κανει πλατες. εμενα που θελει να παντρευτουμε του χρονου 20 Αυγουστου;την λεω θα πληρωσω αλλον να κανει τον γαμπρο και θα ερθω εγω μολις νυχτωσειστο γλεντι δεν νιωθουν τιποτα...... το μυστικο; διακοπες τελη αυγουστου οπου θελουν αυτες για να εχεις μετα πατημα να κανεις οτι θελεις.... δοκιμαστε το πιανει!!!!! -------------------- ΒΕΝΕLLI M2
SUZUKI JIMNY ΣΤΑΜΠΑΑΑΑ........ http://www.youtube.com/watch?v=tpuCLVuhxhE...player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=ifKGAHJN10g...feature=related |
|
|
|
29/7/2010, 18:25
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 136 Joined: 23-December 08 From: Εδεσσα Member No.: 8.447 |
ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ(ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΛΑΔΗ)ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Σ/Κ.ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ...
|
|
|
|
29/7/2010, 18:28
Μήνυμα
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 432 Joined: 14-July 09 From: Τυρναβος-Βολος Member No.: 9.663 |
εμενα που θελει να παντρευτουμε του χρονου 20 Αυγουστου;την λεω θα πληρωσω αλλον να κανει τον γαμπρο και θα ερθω εγω μολις νυχτωσειστο γλεντι παιδια sorry μεχρι τελη ιουλιου ηθελα να πω εχω κολλησει με τον αυγουστο δεν νιωθουν τιποτα...... το μυστικο; διακοπες τελη αυγουστου οπου θελουν αυτες για να εχεις μετα πατημα να κανεις οτι θελεις.... δοκιμαστε το πιανει!!!!! -------------------- ΒΕΝΕLLI M2
SUZUKI JIMNY ΣΤΑΜΠΑΑΑΑ........ http://www.youtube.com/watch?v=tpuCLVuhxhE...player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=ifKGAHJN10g...feature=related |
|
|
|
29/7/2010, 18:29
Μήνυμα
|
|
![]() kapten theodoros ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4.111 Joined: 28-August 09 From: ΜΗΛΕΣΙ - ΩΡΟΠΟΣ Member No.: 9.913 |
Οι πιτσιρικες σημερα Κυριε θοδωρε δεν καταλαβαινουν (30αρες και κατω). Εμενα με σωνει το γεγονος οτι ο πεθερος μου ειναι αρρωστος φασσας, και μου κανει πλατες. Όλα με το καλό παιδιά γίνονται όχι αντριλίκι είναι λάθος -------------------- ΔΕΝ ΦΟΦΑΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ !!! www.psarema.gr www.nodv.gr |
|
|
|
29/7/2010, 18:48
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1.257 Joined: 28-May 03 From: ΔΙΒΡΗ Member No.: 188 |
Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ,ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΚΙΖΕΤΑΙ Η ΓΑΤΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ,ΑΠΛΑ ΕΞΗΓΗΣΕΩΝ.
<<TAKE IT,OR LEAVE IT>> -------------------- Ο ΤΣΟΠΑΝΟΣ ΤΟΥ Σ.Σ.Κ.Π.
|
|
|
|
29/7/2010, 19:10
Μήνυμα
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Validating Posts: 459 Joined: 10-October 04 From: Iωάννινα Member No.: 2.154 |
ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ!!!!ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ.....ΤΩΡΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΟΜΠΙ-ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΑΡΚΕΤΑ ΑΚΡΙΒΗ....ΠΑΡΑ Τ'ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.....ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑ.ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ....ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ.....ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ
-------------------- ΜΕΛΟΣ Κ.Σ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Σεβασμός στη φύση στούς ανθρώπους της και στούς πιστούς μας συντρόφους...τα σκυλάκια μας |
|
|
|
29/7/2010, 19:12
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 55 Joined: 4-March 04 From: Κερατσίνι Member No.: 1.236 |
ωραίο το κυνήγι! απλά ρωτήστε την τι θα ενέκρινε για χόμπυ σας, το καφενείο, την πρέφα ή αυτό, που αποτελεί εκτός των άλλων άριστη άσκηση;
όπως κάποιες έχουν τον καφέ με τις φιλενάδες ως τρόπο ψυχαγωγίας κάποιοι άλλοι έχουν το κυνήγι. γούστα είναι αυτά. -------------------- Breda Altair
|
|
|
|
29/7/2010, 19:13
Μήνυμα
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 170 Joined: 30-July 08 From: iraklio kritis Member No.: 7.617 |
|
|
|
|
29/7/2010, 19:28
Μήνυμα
|
|
+1 κεγω το ιδιο εκανα απο την πρωτη μερα και τορα δεν εχο πολες πολες γρηνιες Όσες εξηγήσεις και να κάνεις την γκρίνια δεν θα την αποφεύγεις μονό με το καλό και λίγο το χαζούλη θέλει -------------------- ΔΕΝ ΦΟΦΑΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ !!! www.psarema.gr www.nodv.gr |
|
|
|
29/7/2010, 19:34
Μήνυμα
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 91 Joined: 2-January 10 Member No.: 10.878 |
ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑ ΕΞΥΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΟΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.
|
|
|
|
29/7/2010, 19:41
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 165 Joined: 24-July 09 From: Άλιμος - Κέρκυρα Member No.: 9.698 |
Εγώ είμαι της γνώμης ότι πρέπει κανείς να "σκίσει τη γάτα" από την αρχή. Βέβαια μερικές γυναίκες είναι ανεπίδεκτες μαθήσεως. Την πάτησα και εγώ με την πρώτη μου γυναίκα, που σχεδόν μου έκοψε το κυνήγι, τους φίλους κτλ κτλ μέχρι που την έστειλα και γω από εκεί που ήρθε και ξαναβρήκα την υγειά μου και τη σειρά μου. Καλή τύχη στους ελεύθερους!
-------------------- Η ζωή είναι πολύ μικρή για να κάνουμε συμβιβασμούς στα γούστα μας. leo
Δημήτρης Κοντός Κ. Σ. Κέρκυρας Μέλος Σ.Σ.Κ.Π. |
|
|
|
29/7/2010, 19:46
Μήνυμα
|
|
![]() ΛΕΩΝΙΔΑΣ ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 7.712 Joined: 28-July 03 From: Πικέρμι Member No.: 413 |
Κυνήγι & γυναίκα είναι όπως όλα τα πράγματα & γυναίκα. Αν υπάρχει αγάπη, σύμπνοια και συνεννόηση όλα είναι εύκολα.
Παράθεση Η ζωή είναι πολύ μικρή για να κάνουμε συμβιβασμούς στα γούστα μας. leo Δημήτρης Κοντός Κ. Σ. Κέρκυρας Μέλος Σ.Σ.Κ.Π. Πρώτη φορά με μνημονεύουν σε υπογραφή! Μεγάλη μου τιμή Δημήτρη. -------------------- Δεν υπάρχει τίμημα αρκετά μεγάλο στο να σου ανήκει ο εαυτός σου
Λεωνίδας Μητσιάλης Προπονητής Σκοποβολής |
|
|
|
29/7/2010, 19:47
Μήνυμα
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 91 Joined: 2-January 10 Member No.: 10.878 |
Εγώ είμαι της γνώμης ότι πρέπει κανείς να "σκίσει τη γάτα" από την αρχή. Βέβαια μερικές γυναίκες είναι ανεπίδεκτες μαθήσεως. Την πάτησα και εγώ με την πρώτη μου γυναίκα, που σχεδόν μου έκοψε το κυνήγι, τους φίλους κτλ κτλ μέχρι που την έστειλα και γω από εκεί που ήρθε και ξαναβρήκα την υγειά μου και τη σειρά μου. Καλή τύχη στους ελεύθερους! ΦΙΛΕ ΜΟΥ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΚΟΥΤΑΒΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΣΟΥ. |
|
|
|
29/7/2010, 19:55
Μήνυμα
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 170 Joined: 30-July 08 From: iraklio kritis Member No.: 7.617 |
|
|
|
|
29/7/2010, 19:57
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 122 Joined: 26-July 07 From: Παλαιο Φαληρο Member No.: 5.528 |
Εγω ειμαι απο τους τυχερους γιατι της αρεσει το κυνηγι και απο τον Αυγουστο μεχρι τον Οκτωμβριο την εχω αρκετες φορες παρεα ειδικα αν παω στο Κιλκις για ορτυκια,οπως επισης της αρεσουν τα θηραματα σαν τροφη ειδικα ορτυκια μπεκατσες οποτε κανενα προβλημα
ΥΓ Η εξηση για το κυνηγι εγεινε απο το ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!!! -------------------- ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ !!
|
|
|
|
29/7/2010, 20:00
Μήνυμα
|
|
|
Εγω ειμαι απο τους τυχερους γιατι της αρεσει το κυνηγι και απο τον Αυγουστο μεχρι τον Οκτωμβριο την εχω αρκετες φορες παρεα ειδικα αν παω στο Κιλκις για ορτυκια,οπως επισης της αρεσουν τα θηραματα σαν τροφη ειδικα ορτυκια μπεκατσες οποτε κανενα προβλημα ποπο ρε τηχερε απο που την πηρες θελο καιγω μια τετια.τηχερακιααααααΥΓ Η εξηση για το κυνηγι εγεινε απο το ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!!! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Η ώρα είναι τώρα: 5/9/2010, 01:04 |