Welcome Guest ( Σύνδεση μέλους | Εγγραφή )
![]() ![]() |
24/7/2010, 09:51
Μήνυμα
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 126 Joined: 7-December 09 From: μυτιληνη Member No.: 10.664 |
μπορουν να συγκριθουν οι φθηνες καραμπινες με ακριβοτερες ?
(βλητικα παντα και οχι αισθητικα) π.χ. baikal mp-153 vs beretta or benelli. τις γνωμες σας παρακαλω. εγω πιστευω πως ναι ,μπορουν να συγκριθουν με αλλες ακροβοτερες εως 1500 -1800 ευρω. με εξαιρεση τις almar που δεν τις εχω σε ιδιαιτερη εκτιμηση. ευχαριστω.... -------------------- baikal mp-153,beretta 424,verney carron sagitaire,baikal cal 20,baikal cal 36.
|
|
|
|
|
|
|
24/7/2010, 11:08
Μήνυμα
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1.545 Joined: 22-October 07 From: ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ Member No.: 6.103 |
μπορουν να συγκριθουν οι φθηνες καραμπινες με ακριβοτερες ? (βλητικα παντα και οχι αισθητικα) π.χ. baikal mp-153 vs beretta or benelli. τις γνωμες σας παρακαλω. εγω πιστευω πως ναι ,μπορουν να συγκριθουν με αλλες ακροβοτερες εως 1500 -1800 ευρω. με εξαιρεση τις almar που δεν τις εχω σε ιδιαιτερη εκτιμηση. ευχαριστω.... Νομιζω οτι αν το παρεις οτι ολα την ιδια δουλεια κανουν ενταξει συγκρινονται.Αν παλι το δεις και λιγο εργονομικα και αισθητικα τοτε αλλαζουν τα πραγματα αλλα ποτε δεν ισχυει για τις ακριβοτερες το <οτι πληρωνεις παιρνεις> αφου μεσολαβουν πολλα πραγματα οπως η εμπορικοτητα της φιρμας καθως και οι μεσαζοντες(βλεπε αντιπροσωποι).Αν το θεσεις απο την πευρα κοστους/αποδοσης τοτε σιγουρα συγκρινονται και μαλιστα οι ακριβοτερες χανουν κατα κρατος κατα την γνωμη μου. -------------------- B A I K A L IJ 27 S P O R T I N G
|
|
|
|
24/7/2010, 11:23
Μήνυμα
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 126 Joined: 7-December 09 From: μυτιληνη Member No.: 10.664 |
Νομιζω οτι αν το παρεις οτι ολα την ιδια δουλεια κανουν ενταξει συγκρινονται.Αν παλι το δεις και λιγο εργονομικα και αισθητικα τοτε αλλαζουν τα πραγματα αλλα ποτε δεν ισχυει για τις ακριβοτερες το <οτι πληρωνεις παιρνεις> αφου μεσολαβουν πολλα πραγματα οπως η εμπορικοτητα της φιρμας καθως και οι μεσαζοντες(βλεπε αντιπροσωποι).Αν το θεσεις απο την πευρα κοστους/αποδοσης τοτε σιγουρα συγκρινονται και μαλιστα οι ακριβοτερες χανουν κατα κρατος κατα την γνωμη μου. κι εγω αυτο πιστευω φιλε μπεφ, επισης οτι ενα φτηνο οπλο δεν θα το λυπηθεις στο κυνηγι αν γινει καποιο σημαδι στο κοντακι απο πεσιμο ενω το ακριβο θα σε πονεσει... το χω παθει εγω με το super poze που εχω,την πρωτη εβδομαδα που το πηρα πηγα για περδικες και γλιστρησα καπου και του εκανα 2 σημαδια να με το συμπαθειο και το πονεσε η καρδουλα μου, ενω το baikal δε με νοιαζει ,το χω βουτηξει και στη θαλασσα.... -------------------- baikal mp-153,beretta 424,verney carron sagitaire,baikal cal 20,baikal cal 36.
|
|
|
|
24/7/2010, 14:46
Μήνυμα
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 298 Joined: 26-February 05 From: LAMIA-ALEX\POLH Member No.: 2.704 |
ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΠΕΖΕΙ ΡΟΛΟ Η ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ ΤΟ ΖΗΓΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΙΛ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΧΟΜΠΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. ΔΕΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ ΕΠΑΝΟ ΜΟΝΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ.ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΤΗΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΖΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΚΕΙΤΑΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΧΤΙΠΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΝΟΣΤΑΛΓΗΣ ΤΗΣ ΣΤΗΓΜΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ.
|
|
|
|
26/7/2010, 08:43
Μήνυμα
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 58 Joined: 6-July 07 From: ΑΘΗΝΑ Member No.: 5.490 |
Φίλε panosk27
Θα συμφωνήσω μαζί σου, ότι και η αισθητική παίζει σημαντικό ρόλο. Είναι επίσης γεγονός ότι ένα απέριττο όπλο, του όποιου η αισθητική απορρέει από την λειτουργία του, δεν μπορεί να είναι άσχημο. Όταν μάλιστα είναι ασφαλές, στιβαρό, εργονομικό, και με υψηλή βλητική απόδοση, θα είναι σίγουρα πανέμορφο. -------------------- Οι αριθμοί ευδοκιμούν και οι άνθρωποι δυστυχούν
|
|
|
|
26/7/2010, 09:05
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 545 Joined: 21-August 09 From: ΓΙΑΝΝΕΝΑ!!!! Member No.: 9.854 |
Εγω αν μου αρεσει ενα οπλο το πιο παλιο και μου κανει κλικ μπορει να παρω 10 στα 10 πουλια αν ομως εχω και καπιο αξιοπιστο οπλο οτιδηποτε μπορει να παρω 4 στα 10........εγω πιστευω πως το φθηνο το οπλο δεν θα το πονεσεις αν ειδικα εισαι και νεος κυνηγος.....εγω εχω 1 baikal πλαγιοκαννο και μια beretta es 100 victoria...παροτι η beretta δεν ειναι απο τα ακριβα οπλα μερικες φορες εχω πεσει στο βουνο για να μην στιριχτω πανω στο κοντακι.......
-------------------- English Pointer
Es 100 M2 Comfort A303 Special lusso |
|
|
|
26/7/2010, 11:22
Μήνυμα
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1.348 Joined: 26-December 09 From: ΑΤΤΙΚΗ Member No.: 10.828 |
Προσωπικά θεωρώ ότι αν έχεις ένα όπλο που σου έρχεται 80-90%(ΤΟ 100% είναι όνειρο απατηλό)και μία καλή τεχνική στην επώμιση και τη σκόπευση είτε είναι ακριβό είτε είναι φθηνό στο κυνήγι θα έχεις τις επιτυχίες που θα σε ευχαριστούν απόλυτα.
Τώρα για το αν θα το γρατζουνίσω κ.λ.π.τι να πω,σίδερα και ξύλα είναι κάνε το κέφι σου και αν συμβεί κάτι όλα διορθώνονται η αντικαθίστανται. π.χ. έχεις ένα καλό αυτοκίνητο και σου πέφτει κάποιος από πίσω και στο κάνει μούτι(που λέμε στα αρβανίτικα)τι πάει να πει πρέπει να το έχεις στο γκαράζ;;;;; υ.σ. πάντα προσωπική άποψη Μάκης -------------------- Κακό είναι το πολύ και το καθόλου...
Μάκης - Μαραθώνας |
|
|
|
26/7/2010, 15:59
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 488 Joined: 11-March 10 From: ΣΟΥΝΙΟ Member No.: 11.304 |
Η αποψη μου στο θεμα μου υπαγορευει την αγορα ενος ακριβου (σχετικα) αυτογεμους.
Γιατι? Για πολλους λογους. Οι περισσοτεροι δεν εχουν εφαρμογη στην πραξη. Ομως αν μου επιτρεπετε θα αλλαξω το ερωτημα και θα πω: Οπλο που γεμιζει το σακκι vs οπλο που δε το γεμιζει. Τοτε ναι θα κυνηγησω με το πρωτο οπλο ασχετα με το τι ειναι και απο που κραταει η σκουφια του -------------------- Οι φίλοι που διαφωνούν, ακονίζουν ο ένας το μυαλό του άλλου!!!
Γ. ΡΙΝΤΛΣ Κ.Σ. ΛΑΥΡΙΟΥ |
|
|
|
26/7/2010, 19:36
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 546 Joined: 28-February 09 From: Σ'ν Ανγκλια Member No.: 8.909 |
Καλησπερα,
η δικη μου αποψη ειναι οτι το οπλο πρεπει πρωταρχικα να κανει την δουλεια του και κατα δευτερο λογο να ικανοποιει αισθητικα. Τα περισσοτερα δικα μου οπλα εχουν πλαστικα κοντακια και ανοξειδωτες καννες. Γυρισα απο το κυνηγι? με ενα σπρεϊ WD40 τα λουζω και ειναι ετοιμα απ'εξω. Εσωτερικα θα τα περιποιηθω περισσοτερα. Τα λειοκανα που εχω ειναι και τα δυο Berretta: AL391 και SilverPigeon 687 V(μου φαινεται...). Το ενα πλαστικο, το αλλο ξυλινο. Οταν βγαινω για φασσες τις πιο πολλες φορες θα παρω το AL391 γιατι δεν εχει μπλοκαρει ποτε, και ερχεται στον ωμο μου τελεια (οπως και το SilverPigeon 687V) αλλα οτα γεμιζει λασπες, αιματα και δεν ξερω εγω τι αλλο, βρεχω ενα πανι και το καθαριζω και τελειωσε η υποθεση. Ενας ΝοτιοΑφρικανος αστυνομικος, οταν ελεγχε το οπλο μου κατα την εισοδο μου στην Αφρικη ειπε: 'αυτο ειναι οπλο! φτιαγμενο γιαυτη τη δουλεια. Ερχονται εδω με κατι κοσμηματα και τους λεω: για κυνηγι θα πατε, οχι να βγαλετε γκομενες!!!'. φιλικα Μπιριγκογκος -------------------- Καλιο να'χω οπλο και να μην το χρειαστω, παρα να χρειαστω οπλο και να μην το'χω...
http://huntingbirigogos.blogspot.com/ Γιναν τα αγγειά θυμιατά και τα σκατά λιβάνι και των ρουφιάνων τα παιδιά το παίζουν καπετανιοι... |
|
|
|
27/7/2010, 06:38
Μήνυμα
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 322 Joined: 6-December 09 From: Ηλιούπολη Αθήνας Member No.: 10.661 |
Εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν ακριβά όπλα γιατί έχουν καλύτερο ζύγισμα, βγάζουν όντως καλύτερες τουφεκιές, έχουν προσεγμένο βάρος, τα μέταλλα δεν οξυδώνουν με το παραμικρόκαι διάφορα τέτοια και υπάρχουν ακριβά όπλα που μόνο ακριβά στα χρήματα είναι. Τα δικαιολογημένα ακριβά λοιπόν θεωρώ ότι ναι πλεονεκτούν από τα φθηνότερα, τα άλλα όχι.
|
|
|
|
27/7/2010, 09:58
Μήνυμα
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 802 Joined: 21-April 05 From: μυτιληνη Member No.: 2.844 |
Εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν ακριβά όπλα γιατί έχουν καλύτερο ζύγισμα, βγάζουν όντως καλύτερες τουφεκιές, έχουν προσεγμένο βάρος, τα μέταλλα δεν οξυδώνουν με το παραμικρόκαι διάφορα τέτοια και υπάρχουν ακριβά όπλα που μόνο ακριβά στα χρήματα είναι. Τα δικαιολογημένα ακριβά λοιπόν θεωρώ ότι ναι πλεονεκτούν από τα φθηνότερα, τα άλλα όχι. πολυ σωστος....ετσι ακριβως ειναι....σιγουρα τα ακριβα οπλα εχουν κατι πραπανω να προσφερουν αλλα "οχι ολα"... -------------------- φιλικα ΓΙΩΡΓΟΣ
#LESVOS island# |
|
|
|
27/7/2010, 11:05
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 361 Joined: 16-April 04 From: athens Member No.: 1.366 |
paliotera se ena periodiko kseno eixe se fotografia dyo plagiokana to ena me timi 300,000 lires kai to alo me timi 300 lires
kai ekane tin eksis erotisi ( giati,? afou kai ta dyo to idio skotonoun.) tora an theloume kati xeiropoiito kseroume kala oti tha plirosoume ergatoopes kai texni,kai panta milo gia skalisma ,giati ola ta leitourgika meri tou liokanou akoma kai stous pio akrivous oikous ginonte apo mixanes teleyteas texnologias vevea sta akriva liokana ginonte prin apo tin paradosi tous arketa test kai telio finirisma ayto omos den dikeologi tin poli megali timi tous (ta standar skalismata ginonte kai ayta apo mixanes kai sto telos retousaronte apo tous texnikous) -------------------- ( ΖΑΧΟΣ) ΑΠO AΡΤΕΜΙΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
TΟ ΚΥΝΗΓΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΜΠΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ Σ.Σ.Κ.Π (---Σύλλογος Συνειδητοποιημένων Καταναλωτών Προβα-τίνας ) Αντιπρόσωπος AΡTEMIΔΑΣ / ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ Κ.Σ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ |
|
|
|
27/7/2010, 11:08
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 361 Joined: 16-April 04 From: athens Member No.: 1.366 |
paliotera se ena periodiko kseno eixe se fotografia dyo plagiokana to ena me timi 300,000 lires kai to alo me timi 300 lires kai ekane tin eksis erotisi ( giati,? afou kai ta dyo to idio skotonoun.) tora an theloume kati xeiropoiito kseroume kala oti tha plirosoume ergatoopes kai texni,kai panta milo gia skalisma ,giati ola ta leitourgika meri tou liokanou akoma kai stous pio akrivous oikous ginonte apo mixanes teleyteas texnologias vevea sta akriva liokana ginonte prin apo tin paradosi tous arketa test kai telio finirisma ayto omos den dikeologi tin poli megali timi tous (ta standar skalismata ginonte kai ayta apo mixanes kai sto telos retousaronte apo tous texnikous) kai apo oti exo diavasi vlitika oi diafores eine mikres -------------------- ( ΖΑΧΟΣ) ΑΠO AΡΤΕΜΙΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
TΟ ΚΥΝΗΓΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΜΠΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ Σ.Σ.Κ.Π (---Σύλλογος Συνειδητοποιημένων Καταναλωτών Προβα-τίνας ) Αντιπρόσωπος AΡTEMIΔΑΣ / ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ Κ.Σ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ |
|
|
|
27/7/2010, 20:05
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1.182 Joined: 11-September 09 Member No.: 10.028 |
Υπάρχουν φθηνά και ακριβά όπλα όπως υπάρχουν φθηνά και ακριβά αυτοκίνητα. Και με φθηνά και με ακριβά όπλα παίρνεις θηράματα όπως μπορείς να πας στον προορισμό σου ανεξάρτητα με το αν οδηγείς Porsche ή Skoda. Όπως και να το κάνουμε όμως δεν μετακινείσαι με τον ίδιο τρόπο.
Επειδή όμως το topic αναφέρεται σε καραμπίνες (φθηνές vs ακριβές), θα έλεγα ότι σε αυτή την περίπτωση πως έχουμε να κάνουμε με Skoda και Volkswagen αντίστοιχα. Νομίζω ότι είναι αντιληπτό το υπονοούμενο. -------------------- "Si vis pacem, para bellum"
|
|
|
|
27/7/2010, 20:50
Μήνυμα
|
|
Υπάρχουν φθηνά και ακριβά όπλα όπως υπάρχουν φθηνά και ακριβά αυτοκίνητα. Και με φθηνά και με ακριβά όπλα παίρνεις θηράματα όπως μπορείς να πας στον προορισμό σου ανεξάρτητα με το αν οδηγείς Porsche ή Skoda. Όπως και να το κάνουμε όμως δεν μετακινείσαι με τον ίδιο τρόπο. Επειδή όμως το topic αναφέρεται σε καραμπίνες (φθηνές vs ακριβές), θα έλεγα ότι σε αυτή την περίπτωση πως έχουμε να κάνουμε με Skoda και Volkswagen αντίστοιχα. Νομίζω ότι είναι αντιληπτό το υπονοούμενο. file moy den exoyn kamia sxesi ta aytokinita me ta opla otan exeis dyo idies kanes (mikos,aylos,sisfiksi) diaforetikon eterion (cosmi/beretta)paradigma kai riksoun to idio fisigi h vlitiki diafora toys den tha ypervi to 7% tora an anaferese gia tous mixanismous ke ekei oi diafores den eine ke toso megales -------------------- ( ΖΑΧΟΣ) ΑΠO AΡΤΕΜΙΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
|
|
|
27/7/2010, 20:56
Μήνυμα
|
|
ta poli akriva opla pisteyo oti eine yperektimimena
kai pistepsteme oti den skeftome opos oi parimia mas (oti den ftani h alepou ta kanei kremastaria) -------------------- ( ΖΑΧΟΣ) ΑΠO AΡΤΕΜΙΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
|
|
|
27/7/2010, 23:43
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 71 Joined: 24-September 09 Member No.: 10.128 |
Με την ίδια λογική όλοι θα αγόραζαν πλαστικά μαύρα όπλα αντί καρυδιά.
Το όπλο,όμως,όπως και το κυνήγι,δεν είναι δουλειά. Είναι χόμπι,είναι μεράκι.Και οι διαφορές του 10% είναι φυσιολογικό να χρεώνονται εξτρα 40-50%. Γι αυτό και τα brand name σε όλα τα πράγματα χτίζονται με πολύ κόπο,και σε πολλά χρόνια... |
|
|
|
28/7/2010, 22:20
Μήνυμα
|
|
Με την ίδια λογική όλοι θα αγόραζαν πλαστικά μαύρα όπλα αντί καρυδιά. Το όπλο,όμως,όπως και το κυνήγι,δεν είναι δουλειά. Είναι χόμπι,είναι μεράκι.Και οι διαφορές του 10% είναι φυσιολογικό να χρεώνονται εξτρα 40-50%. Γι αυτό και τα brand name σε όλα τα πράγματα χτίζονται με πολύ κόπο,και σε πολλά χρόνια... analoga me tin oikonomiki dinatotita pou exoume, kanoume kai tis analoges agores sta opla... ayto den simeni omos oti to akrivotero skotoni kalitera apo to fthinotero. paradigma(beneli rafaelo black =1400euro / beneli rafaelo executive3 =9300euro )exoun tis idies kanes tous idious mixanismous ta idia metala,diafores tous eine ta xrisa entheta h epilegmeni riza karidias kai ta skalismata pou den eine xeiropoiita. meraki exei kai o kinigos me to baikal pou stixizi 300euro opos meraki exei kai o mateodoksos pou to toufeki tou kani 300.000euro den simeni oti me ta akrivotera toufekia exoume pio poli meraki!!!!!!!!! meraki prepei na exoume gia to kinigi mas kai oxi gia ta gialistera toufekia -------------------- ( ΖΑΧΟΣ) ΑΠO AΡΤΕΜΙΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
|
|
|
28/7/2010, 23:20
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 71 Joined: 24-September 09 Member No.: 10.128 |
analoga me tin oikonomiki dinatotita pou exoume, kanoume kai tis analoges agores sta opla... ayto den simeni omos oti to akrivotero skotoni kalitera apo to fthinotero. paradigma(beneli rafaelo black =1400euro / beneli rafaelo executive3 =9300euro )exoun tis idies kanes tous idious mixanismous ta idia metala,diafores tous eine ta xrisa entheta h epilegmeni riza karidias kai ta skalismata pou den eine xeiropoiita. meraki exei kai o kinigos me to baikal pou stixizi 300euro opos meraki exei kai o mateodoksos pou to toufeki tou kani 300.000euro den simeni oti me ta akrivotera toufekia exoume pio poli meraki!!!!!!!!! meraki prepei na exoume gia to kinigi mas kai oxi gia ta gialistera toufekia Δεν ξέρω,αλλά αν τα benelli έχουν τον ίδιο μηχανισμό κ μέταλλα με τα baikal ,οκ ,κάνω λάθος. Και αυτοί δηλ. που έχουν όπλα 300000euro, είναι ματαιόδοξοι? |
|
|
|
28/7/2010, 23:32
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 925 Joined: 5-August 09 From: Κερκυρα Member No.: 9.756 |
otan exeis dyo idies kanes (mikos,aylos,sisfiksi) diaforetikon eterion (cosmi/beretta)paradigma kai riksoun to idio fisigi h vlitiki diafora toys den tha ypervi to 7% Ζαχο, απλα δεν μπορει να γινει συνγκριση σε αυτο το πραγμα, η Cosmi κανει καννες με εντελως διαφορετικες διαδικασιες απο τα οπλα μαζικης παραγωγης, γι' αυτο αλλωστε και κοστιζουν εως και 15.000-20.000€...διοτι πρακτικα και στην κυριολεξια, η Cosmi πιθανοτατα ειναι η μοναδικη εταιρεια στον κοσμο που κανει τετοιες καννες οπως επισης και κατα την παραγγελεια του πελατη. Δεν γνωριζω λεπτομερειες, αλλα εχω διαβασει αφηγησεις απο πελατες της Cosmi στα ιταλικα φορουμ και οσο να ναι...5 πραγματα τα καταλαβαινω... Θα ηταν ομως διαφορετικο και μαλλιστα αμεσα συνγκρισιμο αν μας ελεγες οτι εχουμε 2 καννες με τα ιδια χαρακτηριστηκα που η μια θα ειχε γινει με ψυχρη σφυριλατηση και η αλλη με βαθυ τρυπανισμο ή με διαφορετικους τυπους ατσαλιου...εκει μαλιστα! Φιλικα Νικος -------------------- HuntingGr Video Channel - MEC GRABBER MODDED - ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω ΤΩΝ ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΕΩΝ CIP
Gaep BN2 Special: Στροφειο που ρελιαζει στα 2,00mm! - FABARM H4 - GAEP V-S 500 MODDED Takis_74: Γεια σου Νικολαρα επιστημονα! Γιαυτο σε παω....γιατι δεν αφηνεις τιποτα ανεξιχνιαστο! SpyrosBenelli: Οι ξένοι έχουν mec,lee,cortini κι εμείς θα έχουμε την NickseventysevenS4only |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Η ώρα είναι τώρα: 5/9/2010, 00:54 |