Welcome Guest ( Σύνδεση μέλους | Εγγραφή )
![]() ![]() |
23/6/2010, 22:03
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 191 Joined: 28-January 09 From: ΑΘΗΝΑ Member No.: 8.698 |
Exει παρει κανεις την fabarm Η4?? την επωμισα προσφατα κ μου αρεσε πολυ.
Εντυπωσεις καποιος κατοχος?? εμπλοκες κτλ?? |
|
|
|
|
|
|
23/6/2010, 22:08
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1.560 Joined: 27-November 07 From: Δαύλεια-Ζάκυνθος Member No.: 6.424 |
Exει παρει κανεις την fabarm Η4?? την επωμισα προσφατα κ μου αρεσε πολυ. Εντυπωσεις καποιος κατοχος?? εμπλοκες κτλ?? Ενδιαφέρομαι και 'γω να μάθω (εγκυκλοπαιδικά) η τιμή του είναι πάρα πολύ καλή, ποιότητα τουφεκιάς κλάσης ανώτερη, αν δεν κάνει και εμπλοκές μιλάμε για την απόλυτα τίμια επιλογή. -------------------- S/P Browning ULTRA XS - Remington 1100 MAGNUM - S/P Luciano Rota (τον Leo για να μάθεις)
ΜΕΛΟΣ Σ.Σ.Κ.Π. DIPLOEGRAFI????? KANE KAI ESI MIA !!! MPOREIS!!! TI DIKAIOUSAI !!! DEN DINEIS LOGARIASMO, DEN PAIRNEIS LOGARIASMO !!! Το κυνήγι πρέπει να είναι ελεύθερο ... Ο σεβασμός κερδίζεται ......... δεν αγοράζεται |
|
|
|
23/6/2010, 22:12
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 191 Joined: 28-January 09 From: ΑΘΗΝΑ Member No.: 8.698 |
Ενδιαφέρομαι και 'γω να μάθω (εγκυκλοπαιδικά) η τιμή του είναι πάρα πολύ καλή, ποιότητα τουφεκιάς κλάσης ανώτερη, αν δεν κάνει και εμπλοκές μιλάμε για την απόλυτα τίμια επιλογή. εγω ειμαι μπενελακιας αλλα μου κινησε το ενδιαφερον το grip κ το ζυγισμα της κ συνδιασμο με την ωραια γραμμη. |
|
|
|
23/6/2010, 22:32
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1.182 Joined: 11-September 09 Member No.: 10.028 |
Ενδιαφέρομαι και 'γω να μάθω (εγκυκλοπαιδικά) η τιμή του είναι πάρα πολύ καλή, ποιότητα τουφεκιάς κλάσης ανώτερη, αν δεν κάνει και εμπλοκές μιλάμε για την απόλυτα τίμια επιλογή. Λογικά (και σύμφωνα με τις προδιαγραφές γιατί από κοντά δεν την έχω δει), πρέπει να είναι όμοια με την XLR5. Έχουν κόψει από ποιότητα ξύλων, φινίρισμα βάσης και αριθμό τσοκ. Αν δεν κάνει εμπλοκές ο μηχανισμός (σίγουρα έχει βελτιωθεί αλλά πόσο; ) και δεν έχει αλλάξει χώρα παραγωγής (εντυπωσιακά χαμηλή τιμή) το όπλο έχει τιμή κανόνι. Πάντως πιστεύω ότι η τιμή γνωριμίας - προσφορά είναι καθαρά διαφημιστικό τρικ. -------------------- "Si vis pacem, para bellum"
|
|
|
|
24/6/2010, 00:25
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 925 Joined: 5-August 09 From: Κερκυρα Member No.: 9.756 |
Παραθετω τι ειχα γραψει παλαιοτερα στο φορουμ:
FABARM H4 Παιδια σημερα το μεσημερακι ειχα παει να ζητησω προσφορα σε ενα μαγαζι που εχει και φυσιγγια βιοτεχνιας για 4.500 καλυκες (Τ2 6,9€/100) και 150 κιλα (2,75€/kg) σκαγια και ειδα και την Η4 στη βιτρινα, αφου πηρα τις τιμες που δεν μου αρεσανε καθολου λογο του οτι τις θεωρω αρκετα ακριβες για τα γουστα μου, παρακαλεσα να δω το οπλο και να το επωμισω. Λοιπον εχωντας γνωση απο Beretta 390 + 391 Light, απο Benelli Extralight και απο το δικο μου οπλο που ειναι αντιγραφη Franchi, το οπλο της Fabarm επωμιζοτανε στα δικα μου χερια καλυτερα απο ολα τα παραπανω πλυν ισως της Benelli λογο πιο στενου προφιλ. Η παπια ειναι ναι μεν ελαχιστα πιο χοντρη σε σχεση με τη βαση ergal, αλλα δεν εχει καμια απολυτος σχεση στο παχος με παπιες απο καραμβινες αεριων οπως Baikal, Franchi 712, Breda Mira, Recta κτλ... Το οπλο ερχοτανε στον ωμο μου με τη σκεψη και οχι οπως το δικο μου που δεν ειναι τοσο καλοζυγισμενο, υπογραμμιζω δε οτι εχω να επωμισω οπλο απο τις 28/2. Το πελμα στο κοντακι το ειδα και ειναι για αποροφηση κραδασμων με επιφανεια ωστε να μην γλυστραει κατα την επωμιση, αν και θα το πρωτιμουσα λιγο πιο χοντρο, πχ. 20-25 αντι 10-15mm που το υπολογισα. Η καννη πρεπει να ητανε 66cm normal Tribore και οχι Tribore HP, δεν εκατσα να το ψαξω, αλλωστε στα 850€ μετρητοις που μου το εδινε σαν προσφορα δεν μου περασε καν απο το μυαλο οτι θα ειχε την καννη Tribore HP της XLR5 που κανει 1450€. Τα ξυλα δεν εκατσα να τα ψαξω, δεν με ενδιαφερει η ομορφια αλλα η πρακτικοτητα και η εργονομια, αλλα η αισθηση της αφης ητανε παρα πολυ καλη, εξισου παρα πολυ καλο ητανε το πιστολε πιασιμο στο κοντακι και με βολευε παρα πολυ. Κατα τις επωμισεις βεβαια εβλεπα σχεδον ολη τη ρηγα, αλλα με την 65αρα φλαντζα μαλλον θα βλεπω μονο την ακιδα, οπως αλλωστε εχω μαθει να επωμιζω. Τελος εδωσα ιδιαιτερη προσωχη στη βαση που ειναι σαν αυτη της XLR5, δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι ιδια, αλλα μοιαζουνε παρα πολυ, αυτο ηταν κατι που μου αρεσε διοτι δεν εχει γωνιες αλλα καμπυλες. Αυτο που με χαλασε σε αυτο το οπλο ειναι 2 πραγματα: αερια αντι για αδρανεια και ξυλο αντι συνθετικο. Στα θετικα ομως δεν μπορω να παραβλεψω το λιγοτερο λακτισμα των αεριων απο την αδρανεια και οτι το ξυλο το λιμαρεις και το φερνεις στα μετρα σου, για το συνθετικο αντιθετως πρεπει να κανεις το σταυρο σου. Φιλικα Νικος Παντως στο επισημο site της Fabarm, η H4 δεν φαινεται πουθενα! http://www.fabarm.com/en/products-line.htm Φιλικα Νικος -------------------- HuntingGr Video Channel - MEC GRABBER MODDED - ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω ΤΩΝ ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΕΩΝ CIP
Gaep BN2 Special: Στροφειο που ρελιαζει στα 2,00mm! - FABARM H4 - GAEP V-S 500 MODDED Takis_74: Γεια σου Νικολαρα επιστημονα! Γιαυτο σε παω....γιατι δεν αφηνεις τιποτα ανεξιχνιαστο! SpyrosBenelli: Οι ξένοι έχουν mec,lee,cortini κι εμείς θα έχουμε την NickseventysevenS4only |
|
|
|
25/6/2010, 22:30
Μήνυμα
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 298 Joined: 26-February 05 From: LAMIA-ALEX\POLH Member No.: 2.704 |
ΠΑ-ΠΑ-ΠΑ-ΠΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΣ ΦΑΜΠΑΡΜ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΟΠΛΑ ΕΧΕΙ ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. ΕΙΜΑΙ ΠΑΘΩΝ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΟ ΕΤΣΙ
|
|
|
|
25/6/2010, 22:32
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1.560 Joined: 27-November 07 From: Δαύλεια-Ζάκυνθος Member No.: 6.424 |
ΠΑ-ΠΑ-ΠΑ-ΠΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΣ ΦΑΜΠΑΡΜ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΟΠΛΑ ΕΧΕΙ ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. ΕΙΜΑΙ ΠΑΘΩΝ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΟ ΕΤΣΙ Συνάδελφε αυτά που λες ισχύουν και για την Η4? Φιλικά ρωτάω. Μια τέτοια τουφεκιά να χωλαίνει σε θέματα αξιοπιστίας είναι πολύ κρίμα -------------------- S/P Browning ULTRA XS - Remington 1100 MAGNUM - S/P Luciano Rota (τον Leo για να μάθεις)
ΜΕΛΟΣ Σ.Σ.Κ.Π. DIPLOEGRAFI????? KANE KAI ESI MIA !!! MPOREIS!!! TI DIKAIOUSAI !!! DEN DINEIS LOGARIASMO, DEN PAIRNEIS LOGARIASMO !!! Το κυνήγι πρέπει να είναι ελεύθερο ... Ο σεβασμός κερδίζεται ......... δεν αγοράζεται |
|
|
|
26/6/2010, 19:19
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1.257 Joined: 28-May 03 From: ΔΙΒΡΗ Member No.: 188 |
OI FABARM,ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΟΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΜΠΛΟΚΩΝ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ 368 ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΤΑΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ,ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΝΟΣ ΓΝΩΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΟΠΛΟΥΡΓΟΥ,ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ.ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΙΤΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ.ΑΠΛΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟ ΟΠΛΟ.Η Η4,ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ 368 ΚΑΙ ΤΙΤΑΝ,ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΑ ΝΕΑ ΠΙΟ ΕΠΙΜΗΚΥΜΕΝΑ ΤΣΟΚ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ.ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΣΩ-ΕΞΩ ΤΣΟΚ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΜΙΑ Η4.
-------------------- Ο ΤΣΟΠΑΝΟΣ ΤΟΥ Σ.Σ.Κ.Π.
|
|
|
|
26/6/2010, 19:25
Μήνυμα
|
|
OI FABARM,ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΟΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΜΠΛΟΚΩΝ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ 368 ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΤΑΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ,ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΝΟΣ ΓΝΩΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΟΠΛΟΥΡΓΟΥ,ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ.ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΙΤΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ.ΑΠΛΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟ ΟΠΛΟ.Η Η4,ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ 368 ΚΑΙ ΤΙΤΑΝ,ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΑ ΝΕΑ ΠΙΟ ΕΠΙΜΗΚΥΜΕΝΑ ΤΣΟΚ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ.ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΣΩ-ΕΞΩ ΤΣΟΚ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΜΙΑ Η4. Μήτσο ευχαριστώ -------------------- S/P Browning ULTRA XS - Remington 1100 MAGNUM - S/P Luciano Rota (τον Leo για να μάθεις)
|
|
|
26/6/2010, 19:26
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2.735 Joined: 4-June 07 From: ΖΑΚΥΝΘΟΣ Member No.: 5.397 |
OI FABARM,ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΟΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΜΠΛΟΚΩΝ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ 368 ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΤΑΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ,ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΝΟΣ ΓΝΩΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΟΠΛΟΥΡΓΟΥ,ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ.ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΙΤΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ.ΑΠΛΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟ ΟΠΛΟ.Η Η4,ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ 368 ΚΑΙ ΤΙΤΑΝ,ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΑ ΝΕΑ ΠΙΟ ΕΠΙΜΗΚΥΜΕΝΑ ΤΣΟΚ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ.ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΣΩ-ΕΞΩ ΤΣΟΚ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΜΙΑ Η4. Aλλα κολπα Δημητρακη μου???παρε μια beretta παιδακι μου να γλυτωσεις,ελα στον ισιο δρομο! -------------------- 391 teknys. Κ.Σ.ΖΑΚΥΝΘΟΥ!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ! "Ο κακώς διανοηθείς περί των οικείων, ουδέποτε καλώς βουλεύεται περί των αλλοτρίων. Ισοκράτης, |
|
|
|
26/6/2010, 19:48
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 449 Joined: 23-August 09 From: ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΚΕΡΜΙ Member No.: 9.868 |
Δημητρη-Λεων εχεις κανει δοκιμη σε Fabarm XLR5....???
-------------------- Της πέρδικας το λάλημα
του ορτυκιού το νάζι και της μπεκάτσας το πα-παπ μεσ'τη καρδιά με σφάζει!!! |
|
|
|
26/6/2010, 19:51
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1.257 Joined: 28-May 03 From: ΔΙΒΡΗ Member No.: 188 |
ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΦΤΗΝΗ ΝΕΡΟΣΩΛΗΝΑ,ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ Η ΜΗΤΡΙΚΗ (ΑΝΑΘΕΜΑ),ΕΠΕΒΑΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ VINCI,ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΚΑΤΑΝΤΙΑ.ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ Η 391 ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΕΡΟΣΩΛΗΝΑ.....
ΑΧ,ΝΑ ΕΥΡΙΣΚΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΡΑΦΙ ΜΙΑ 302,ΑΔΟΥΛΕΥΤΗ......... -------------------- Ο ΤΣΟΠΑΝΟΣ ΤΟΥ Σ.Σ.Κ.Π.
|
|
|
|
26/6/2010, 20:16
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 925 Joined: 5-August 09 From: Κερκυρα Member No.: 9.756 |
Παληκαρια να κανω και εγω μερικες ερωτησεις
Να περιμενω το MAROCCHI SI12 που ειναι αδρανειας ή να παω στη FABARM H4 που ειναι αερια; Να περιμενω την BREDA CHIRON BLACK EWC ή την FABARM XLR COMPOSITE; Να παρω αερια ή αδρανεια, οταν γνωριζω εκ των προταιρων οτι το οπλο δεν θα το καθαριζω οπως πρεπει; Να παρω μηπως μια μεταχειρησμενη Benelli με 70αρα θαλαμη και σταθερο τσοκ ή μια καινουργια Comfort με 70αρα θαλαμη και σταθερο τσοκ 3* ή 4* και να μην το ξανασυζητησω ποτε το θεμα; Τελικα οι καινουργιες Fabarm και οι καινουργιες Breda τις σταματησανε τις εμπλοκες ή οχι; Η καραμπινα που εχω τωρα δεν με πολυ ενθουσιαζει γιατι δεν με βολευει καλα στο σωματοτυπο μου οσο και αν την εχω φερει στα μετρα μου και θελω να την αλλαξω...τι να παρω...με 61, 66 ή 71cm καννη; Θελω να κανω ολα τα κυνηγια απο περπατητο και φερμα μεχρι καρτερι και να μην εχω προβλημα πουθενα και δεν θελω να κλωτσαει το οπλο του σκωτομου και να με στελνει! Απο την επομενη σεζον θα ριχνω μονο δικα μου φυσιγγια απο 32 εως και 35gr, αλλα αν χρειαστει...ισως να ριξω και μερικους μικροδυναμητες σε ειδηκες περιπτωσεις! Τι να κανω λοιπον; Ευχαριστω πολυ! Φιλικα Νικος -------------------- HuntingGr Video Channel - MEC GRABBER MODDED - ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω ΤΩΝ ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΕΩΝ CIP
Gaep BN2 Special: Στροφειο που ρελιαζει στα 2,00mm! - FABARM H4 - GAEP V-S 500 MODDED Takis_74: Γεια σου Νικολαρα επιστημονα! Γιαυτο σε παω....γιατι δεν αφηνεις τιποτα ανεξιχνιαστο! SpyrosBenelli: Οι ξένοι έχουν mec,lee,cortini κι εμείς θα έχουμε την NickseventysevenS4only |
|
|
|
26/6/2010, 20:36
Μήνυμα
|
|
ΤΑΚΗ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΛΤΙΣΤΩΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΙΤΑΝ,ΑΛΛΑ ΔΕ ΦΟΡΑ ΤΑ ΤΣΟΚ ΤΗΣ Η4.
ΝΙΚΟ,ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ,ΜΑΖΙ.ΙΣΩΣ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΕ 12ΑΡΙ,FN.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ.ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΟΠΛΑ ΜΗ ΣΥΓΚΡΙΣΙΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ,ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ,ΕΙΝΑΙ Η Η4 ΜΕ 66ΑΡΑ ΚΑΝΗ. ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΜΑΖΙ.ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΟΠΛΟ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ,ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΑ ΟΠΛΑ,ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΟΠΛΟ. -------------------- Ο ΤΣΟΠΑΝΟΣ ΤΟΥ Σ.Σ.Κ.Π.
|
|
|
|
26/6/2010, 21:08
Μήνυμα
|
|
![]() Tiratore di Fossa Olimpica ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1.161 Joined: 16-August 04 From: Αθήνα Member No.: 1.793 |
Παληκαρια να κανω και εγω μερικες ερωτησεις Να περιμενω το MAROCCHI SI12 που ειναι αδρανειας ή να παω στη FABARM H4 που ειναι αερια; Να περιμενω την BREDA CHIRON BLACK EWC ή την FABARM XLR COMPOSITE; Να παρω αερια ή αδρανεια, οταν γνωριζω εκ των προταιρων οτι το οπλο δεν θα το καθαριζω οπως πρεπει; Να παρω μηπως μια μεταχειρησμενη Benelli με 70αρα θαλαμη και σταθερο τσοκ ή μια καινουργια Comfort με 70αρα θαλαμη και σταθερο τσοκ 3* ή 4* και να μην το ξανασυζητησω ποτε το θεμα; Τελικα οι καινουργιες Fabarm και οι καινουργιες Breda τις σταματησανε τις εμπλοκες ή οχι; Η καραμπινα που εχω τωρα δεν με πολυ ενθουσιαζει γιατι δεν με βολευει καλα στο σωματοτυπο μου οσο και αν την εχω φερει στα μετρα μου και θελω να την αλλαξω...τι να παρω...με 61, 66 ή 71cm καννη; Θελω να κανω ολα τα κυνηγια απο περπατητο και φερμα μεχρι καρτερι και να μην εχω προβλημα πουθενα και δεν θελω να κλωτσαει το οπλο του σκωτομου και να με στελνει! Απο την επομενη σεζον θα ριχνω μονο δικα μου φυσιγγια απο 32 εως και 35gr, αλλα αν χρειαστει...ισως να ριξω και μερικους μικροδυναμητες σε ειδηκες περιπτωσεις! Τι να κανω λοιπον; Ευχαριστω πολυ! Φιλικα Νικος Νίκο η λύση είναι απλή ... παίρνεις μια greystrone και ησυχάζεις ....τα έχει όλα και συμφέρει -------------------- Φιλικά ,
Γιάννης Ανδρούτσος ----------- Grandi campioni, diversa nazionalità, diversa età, diversi stili di vita e di tiro. Eppure tutti hanno una cosa in comune... vincono con un fucile Perazzi e Beretta !!! ![]() |
|
|
|
27/6/2010, 11:37
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 449 Joined: 23-August 09 From: ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΚΕΡΜΙ Member No.: 9.868 |
Στις 28 Φεβρουαριου εκανα καποιες δοκιμες στην FABARM XLR-5 με κανη 66cm
Η θερμοκρασια ηταν 22-23 βαθμοι και η υγρασια περιπου στο 65% μιας και η δοκιμη εγινε παραθαλασσια. Η αποσταση βολης ειναι μετρημενη με κορδελα ακριβως στα 30 μετρα απο το στομιο της κανης και το Choke που χρησημοποιηθηκε ειναι 3* ή αλλιως 5/10. Το πλατος του χαρτιου ειναι 90cm. Τα φυσιγγια ηταν τα εξης: Rio 32 Νο8 Winchester Universal No8 αμερικανικο Fly Target Centro No7 Δυστυχως εκανα μονο μια βολη με καθε φυσιγγιο και ετσι δεν μπορουμε να βγαλουμε μεσο ορο για το καθενα αλλα μπορουμε να εχουμε καποια εικονα. Rio 32 #8 / 30m / 3* Choke http://img267.imageshack.us/i/p1000322.jpg/ Fly Target Centro #7 / 30m / 3*choke http://img257.imageshack.us/i/p1000321r.jpg/ Winchester Universal #8 / 30m / 3*choke http://img404.imageshack.us/i/p1000320i.jpg/ -------------------- Της πέρδικας το λάλημα
του ορτυκιού το νάζι και της μπεκάτσας το πα-παπ μεσ'τη καρδιά με σφάζει!!! |
|
|
|
27/6/2010, 11:50
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 60 Joined: 23-April 10 From: στο stand του skeet Member No.: 11.507 |
Παράθεση OI FABARM,ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΟΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΜΠΛΟΚΩΝ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ 368 ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΤΑΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ,ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΝΟΣ ΓΝΩΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΟΠΛΟΥΡΓΟΥ,ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ.ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΙΤΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ.ΑΠΛΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟ ΟΠΛΟ.Η Η4,ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ 368 ΚΑΙ ΤΙΤΑΝ,ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΑ ΝΕΑ ΠΙΟ ΕΠΙΜΗΚΥΜΕΝΑ ΤΣΟΚ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ.ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΣΩ-ΕΞΩ ΤΣΟΚ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΜΙΑ Η4. οταν εννοεις προβλημα τι εννοεις. και που ητανε το προβλημα γενικα στο οπλο και τι ΕΠΕΜΒΑΣΗ του εκανες... -------------------- ![]() |
|
|
|
27/6/2010, 11:50
Μήνυμα
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 258 Joined: 18-March 10 From: ραφηνα Member No.: 11.335 |
Στις 28 Φεβρουαριου εκανα καποιες δοκιμες στην XLR-5 με κανη 66cm Η θερμοκρασια ηταν 22-23 βαθμοι και η υγρασια περιπου στο 65% μιας και η δοκιμη εγινε παραθαλασσια. Η αποσταση βολης ειναι μετρημενη με κορδελα ακριβως στα 30 μετρα απο το στομιο της κανης και το Choke που χρησημοποιηθηκε ειναι 3* ή αλλιως 5/10. Το πλατος του χαρτιου ειναι 90cm. Τα φυσιγγια ηταν τα εξης: Rio 32 Νο8 Winchester Universal No8 αμερικανικο Fly Target Centro No7 Δυστυχως εκανα μονο μια βολη με καθε φυσιγγιο και ετσι δεν μπορουμε να βγαλουμε μεσο ορο για το καθενα αλλα μπορουμε να εχουμε καποια εικονα. Rio 32 #8 / 30m / 3* Choke http://img267.imageshack.us/i/p1000322.jpg/ Fly Target Centro #7 / 30m / 3*choke http://img257.imageshack.us/i/p1000321r.jpg/ Winchester Universal #7 / 30m / 3*choke http://img404.imageshack.us/i/p1000320i.jpg/ τακη καλησπερα παρατηρησα καλα και τις τρεις τουφεκιες και χωρις να θελω να κατηγορησω οπλο η φυσιγγια οι δυο πρωτες ειναι χαλια και η τρητη λιγο καλητερη απο τις πρωτες αν και εχει φυγει λιγο αριστερα -------------------- ΨΥΛΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Κ.Σ.ΚΩΡΟΠΙΟΥ ΜΕΛΟΣ Σ.Σ.Κ.Π. |
|
|
|
27/6/2010, 12:05
Μήνυμα
|
|
![]() Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 11 Joined: 29-June 08 Member No.: 7.530 |
ΑΧ,ΝΑ ΕΥΡΙΣΚΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΡΑΦΙ ΜΙΑ 302,ΑΔΟΥΛΕΥΤΗ......... Opws akrivws to les lewn..... tha thela na se rwtisw kati an ksereis vevaia.... katarxas egw exw parei prin kana eksamino thn crio comfort alla den kserw...pesto sinitheia pes to opws thes to xeri mou prin fygw gia kynhgi pigainei prwta sthn berettoula thn 302.... S'eyxaristw ek twn proterwn,Nikos |
|
|
|
27/6/2010, 12:07
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2.735 Joined: 4-June 07 From: ΖΑΚΥΝΘΟΣ Member No.: 5.397 |
Στις 28 Φεβρουαριου εκανα καποιες δοκιμες στην FABARM XLR-5 με κανη 66cm Η θερμοκρασια ηταν 22-23 βαθμοι και η υγρασια περιπου στο 65% μιας και η δοκιμη εγινε παραθαλασσια. Η αποσταση βολης ειναι μετρημενη με κορδελα ακριβως στα 30 μετρα απο το στομιο της κανης και το Choke που χρησημοποιηθηκε ειναι 3* ή αλλιως 5/10. Το πλατος του χαρτιου ειναι 90cm. Τα φυσιγγια ηταν τα εξης: Rio 32 Νο8 Winchester Universal No8 αμερικανικο Fly Target Centro No7 Δυστυχως εκανα μονο μια βολη με καθε φυσιγγιο και ετσι δεν μπορουμε να βγαλουμε μεσο ορο για το καθενα αλλα μπορουμε να εχουμε καποια εικονα. Rio 32 #8 / 30m / 3* Choke http://img267.imageshack.us/i/p1000322.jpg/ Fly Target Centro #7 / 30m / 3*choke http://img257.imageshack.us/i/p1000321r.jpg/ Winchester Universal #8 / 30m / 3*choke http://img404.imageshack.us/i/p1000320i.jpg/ Tακη,τα ιδια γραμμαρια ηταν τα φυσιγγια?εγω δεν μπορω να κανω διαπιστωσεις οπως ειναι,παντως η δευτερη τουφεκια εμενα μου αρεσει. -------------------- 391 teknys. Κ.Σ.ΖΑΚΥΝΘΟΥ!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ! "Ο κακώς διανοηθείς περί των οικείων, ουδέποτε καλώς βουλεύεται περί των αλλοτρίων. Ισοκράτης, |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Η ώρα είναι τώρα: 5/9/2010, 01:02 |