Welcome Guest ( Σύνδεση μέλους | Εγγραφή )
![]() ![]() |
2/1/2010, 18:27
Μήνυμα
|
|
![]() kapten theodoros ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4.111 Joined: 28-August 09 From: ΜΗΛΕΣΙ - ΩΡΟΠΟΣ Member No.: 9.913 |
Το καφενείο τον κυνηγών
Εδώ θα συζητούμε τα διάφορα που μας συμβαίνουν κατά την διάρκεια που κυνηγούμε η και της πλάκες που κάνουμε μέσα στο αυτοκίνητο κατά την διάρκεια ώσπου να φτάσουμε στο κυνήγι και ότι άλλο χιουμοριστικό μας συμβαίνει ![]() -------------------- ΔΕΝ ΦΟΦΑΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ !!! www.psarema.gr www.nodv.gr |
|
|
|
|
|
|
2/1/2010, 18:31
Μήνυμα
|
|
![]() kapten theodoros ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4.111 Joined: 28-August 09 From: ΜΗΛΕΣΙ - ΩΡΟΠΟΣ Member No.: 9.913 |
Για τα καλορίζικα του καφέ μας σήμερα ότι πάρετε το κερνά το καφενείο μας από καφεδάκι μέχρι τσεπουράκι με μεζέ καλωσορίσατε στο καφέ μας
-------------------- ΔΕΝ ΦΟΦΑΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ !!! www.psarema.gr www.nodv.gr |
|
|
|
2/1/2010, 18:43
Μήνυμα
|
|
ακουω παραγγελιες εχω καφε στην χοβολη
-------------------- ΔΕΝ ΦΟΦΑΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ !!! www.psarema.gr www.nodv.gr |
|
|
|
2/1/2010, 19:13
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1.278 Joined: 29-September 07 From: Αλεξ/πολη Member No.: 5.926 |
Πολύ ωραία ιδέα θόδωρε!! Θα προσθέσω κανα δυο ιστορίες που έχω γράψει κατα καιρούς στο e-artemis (πρώτα πρέπει να τις βρω φυσικά!)
-------------------- ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ
|
|
|
|
2/1/2010, 19:15
Μήνυμα
|
|
Πολύ ωραία ιδέα θόδωρε!! Θα προσθέσω κανα δυο ιστορίες που έχω γράψει κατα καιρούς στο e-artemis (πρώτα πρέπει να τις βρω φυσικά!) κατσε καλε μου φιλε σου φτιαχνω ενα ωραιο καφεδακι με μπολικο σερμπετι πασσα μου καλοριζικος φιλε μου -------------------- ΔΕΝ ΦΟΦΑΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ !!! www.psarema.gr www.nodv.gr |
|
|
|
2/1/2010, 21:55
Μήνυμα
|
|
φιλαρακια καλο βραδυ οποιος θελει καφεδακι να κανει αλλα να τα πλυνει μετα οκ
|
|
|
3/1/2010, 08:02
Μήνυμα
|
|
καλημερα βαζω καφεδακια στην χοβολη για να πουμε καμια ομορφη ιστοριουλα που μας συνεβη
|
|
|
3/1/2010, 09:03
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 716 Joined: 12-October 09 From: ΑΘΗΝΑ ΧΙΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟ Member No.: 10.255 |
καλημερα βαζω καφεδακια στην χοβολη για να πουμε καμια ομορφη ιστοριουλα που μας συνεβη Καλημερα Θεοδωρε! Αν και δεν μου ερχεται καμια ιστορια τωρα ενα μετριο ελληνικο θα τον πιω! -------------------- Κυριάκος Χ. Πεταλίδης
Browning B 525 Light Addvanced, Browning Gold Hunter, Boito Reuna cal 28, Weirhrauch HW90 Theoben 0,177 και ενα συλλεκτικο χειροποιητο Βελγικο εξωσφυρο. 3ος Κυνηγετικος Συλλογος Αθηνων Δραστηριοποιηθείτε γιατι χανόμαστε ![]() |
|
|
|
3/1/2010, 09:25
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 172 Joined: 18-March 09 From: Ν.ΚΥΨΕΛΗ Member No.: 9.040 |
καλημερα βαζω καφεδακια στην χοβολη για να πουμε καμια ομορφη ιστοριουλα που μας συνεβη Τι θα γινει ακομα αυτος ο καφες? -------------------- 3ος Κ.Σ. Αθηνών , Μέλος του Σ.Ε.Σ.Κ.Φ.
.http://www.seskf.com/ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ |
|
|
|
3/1/2010, 09:46
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 402 Joined: 15-March 06 From: ΑΡΑΧΩΒΑ Member No.: 3.751 |
καλημερα βαζω καφεδακια στην χοβολη για να πουμε καμια ομορφη ιστοριουλα που μας συνεβη ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΘΟΔΩΡΕ. ΚΑΛΑ, ΚΟΚΚΑΛΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΦΕΣ??? ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΣΤΟΡΑ ΣΤΗΝ ΧΟΒΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ!!! -------------------- ''ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΡΙΟΤΕΡΟ ΖΩΟ,ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΙΚΤΟ.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΙΚΤΟ... ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!'' |
|
|
|
3/1/2010, 16:08
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 453 Joined: 19-August 06 From: αθηνα αιγαλεω Member No.: 4.090 |
καλησπερα και καλη χρονια σε ολους .
μια ερωτηση να κανω ποτε επιτελους θα ανοιξη το κυνηγη της ΠΕΘΕΡΑΣ? -------------------- |
|
|
|
3/1/2010, 17:58
Μήνυμα
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 952 Joined: 28-December 07 From: athens Member No.: 6.636 |
καλησπερα και καλη χρονια σε ολους . μια ερωτηση να κανω ποτε επιτελους θα ανοιξη το κυνηγη της ΠΕΘΕΡΑΣ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕΖΕΡΒΑ....? -------------------- Μέλος Σ.Σ.Κ.Π.
![]() |
|
|
|
3/1/2010, 21:01
Μήνυμα
|
|
καλησπερα και καλη χρονια σε ολους . μια ερωτηση να κανω ποτε επιτελους θα ανοιξη το κυνηγη της ΠΕΘΕΡΑΣ? πολυ μου αρεσεις -------------------- ΔΕΝ ΦΟΦΑΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ !!! www.psarema.gr www.nodv.gr |
|
|
|
3/1/2010, 21:04
Μήνυμα
|
|
Παιδία η χόβολη καίει το καφεδάκι στο ράφι η ζάχαρη δίπλα είναι όλα τα υλικά εδώ είναι εάν εγώ εχω πεταχτεί σε καμιά δουλίτσα ψήστε και για μένα
|
|
|
4/1/2010, 18:52
Μήνυμα
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 952 Joined: 28-December 07 From: athens Member No.: 6.636 |
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΘΟΔΩΡΕ ΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚ ΣΟΥ!!!!!
ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΠΛΟ ΓΛΥΚΟ...Κ ΕΡΧΕΤΕ Κ Η ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ.... -------------------- Μέλος Σ.Σ.Κ.Π.
![]() |
|
|
|
4/1/2010, 19:47
Μήνυμα
|
|
|
ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ 8αρι ΧΡΟΝΙΑ Κ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΓΑ ΑΚΟΜΑ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ,(ΜΟΝΟ ΕΒΛΕΠΑ) ΠΑΩ ΓΙΑ ΦΑΣΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ...
ΑΠΟΣΤΑΣΗ,ΓΥΡΩ ΣΤΟ ΜΙΣΑΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΩΡΙΟ... ΑΦΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΗΚΩΘΗΚΑΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ,ΝΤΥΘΗΚΑΜΕ Κ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ Κ ΦΥΓΑΜΕ... ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟΥΔΑΚΙ(4-5 ΣΠΙΤΙΑ ΟΛΟ ΚΙ ΟΛΟ)ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΩΡΑ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...ΕΞΩ?ΠΙΣΣΑ ΣΚΟΤΑΔΙ...ΦΩΣ?ΠΟΥΘΕΝΑ...ΕΝΑ ΟΤΑΝ ΕΜΠΑΙΝΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟΥΔΑΚΙ Κ ΕΝΑ ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕΣ...ΚΡΥΟ?ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕΙΣ!!! ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ,ΠΑΤΑΕΙ 2-3 ΚΟΡΝΕΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΜΠΑΣ Κ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ... -ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ?ΛΕΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ...ΟΥΤΕ ΚΑΦΕ ΔΕΝ ΗΠΙΑΜΕ ΑΠ ΤΗ ΒΙΑΣΥΝΗ ΜΑΣ... -ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΡΕ ΠΑΤΕΡΑ...ΤΟΥ ΛΕΩ... -ΘΑ ΒΓΩ ΕΞΩ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ ΑΠ ΤΟ ΠΟΡΤΠΑΓΚΑΖ Κ ΘΑ ΤΟ ΦΥΣΙΞΩ ΛΙΓΟ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΕΞΑΣΚΗΣΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ... ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΞΩ ΠΑΕΙ ΠΕΡΝΕΙ ΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΘΕΤΑΙ Κ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΥΣΑΕΙ ΛΙΓΟ-ΛΙΓΟ.... ΚΑΘΩΣ ΕΠΑΙΖΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ...ΤΣΟΥΚ!ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΝΑ ΦΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΑΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ,ΑΝΟΙΓΕΙ Κ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΙ Κ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΠΠΟΥΣ Κ ΛΕΕΙ: -ΑΠ ΤΙΣ ΚΟΡΝΕΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΚΩΝΟΜΟΥΝΑ ΑΠ ΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ ΟΜΩΣ... -ΕΕΕ??? ΚΑΝΑ ΚΑΦΟΥΛΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ??? -ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΦΕΝΙΟ...(ΛΕΕΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ) ΑΝΟΙΞΕ ΤΗ ΞΥΛΙΝΗ ΤΗ ΠΟΡΤΑ,ΜΠΕΣ ΜΕΣΑ ΑΝΑΨΕ ΤΟ ΤΖΑΚΙ,ΕΧΕΙ ΞΥΛΑ,ΕΧΕΙ Κ ΔΥΟ ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΦΕ Κ ΖΑΧΑΡΗ Κ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ Κ ΓΩ... ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ Κ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΚΑΦΕ Κ ΤΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΛΙΓΟ ΨΕΥΤΟΚΛΑΡΙΝΟ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ..ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ...ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ??ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ...ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ... ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΑΜΕ ΑΠ ΤΗ ΠΟΡΤΟΥΛΑ.....ΓΥΡΝΑΩ Κ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΙΑ ΞΥΛΙΝΗ ΠΙΝΑΚΙΔΟΥΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ Κ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΙΟΥ... Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ: "ΤΡΕΙΣ ΚΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ"!!!!! ΑΛΛΟ ΓΕΛΙΟ ΠΑΙΔΙΑ....ΠΕΘΑΝΑΜΕ!!ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ...ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΦΑΣΣΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΤΣΑΝΤΑ!!! -------------------- Μέλος Σ.Σ.Κ.Π.
![]() |
|
|
|
5/1/2010, 21:00
Μήνυμα
|
|
Φίλε Ιάσων η μικρή σου ιστοριούλα με συνεπήρε σε ευχαριστώ φίλε με έκανες να νιώσω για λίγο να ήμουν κοντά σας στο χωριό με τον παππού
Και από μένα τώρα καφεδάκι και κουλουράκι φίλε σου προσφέρω Και όσο για τα πουλιά που να μείνουν δεν τα αφήνει ο Μανος ο καρντάσης φίλε μου μην κουράζεσαι -------------------- ΔΕΝ ΦΟΦΑΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ !!! www.psarema.gr www.nodv.gr |
|
|
|
6/1/2010, 13:10
Μήνυμα
|
|
|
Φίλε Ιάσων η μικρή σου ιστοριούλα με συνεπήρε σε ευχαριστώ φίλε με έκανες να νιώσω για λίγο να ήμουν κοντά σας στο χωριό με τον παππού Και από μένα τώρα καφεδάκι και κουλουράκι φίλε σου προσφέρω Και όσο για τα πουλιά που να μείνουν δεν τα αφήνει ο Μανος ο καρντάσης φίλε μου μην κουράζεσαι ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ... Κ ΔΙΠΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΕΟΔΩΡΕ.....ΓΛΥΚΟ!!! -------------------- Μέλος Σ.Σ.Κ.Π.
![]() |
|
|
|
6/1/2010, 20:11
Μήνυμα
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1.278 Joined: 29-September 07 From: Αλεξ/πολη Member No.: 5.926 |
Το έγραψα κι εδώ: http://www.e-artemis.gr/forum/index.php?sh...ic=5411&hl= αλλά ας το ξαναγράψω για το καφενείο μας:
Πήγαμε προχτές την Τετάρτη για κυνήγι λαγού ως συνήθως... Μπαίνοντας στο σπίτι που έχουμε για ορμητήριο στις 5.30 το πρωί λέει ο κολλητός "ρε συ ένας κάβουρας", τον ακούω απορημένος καθώς παρκάρω και του λέω "τι κάβουρας ρε μλκ, για λαγό θα πάμε, όχι για ψάρεμα", κατεβαίνει από το αμάξι και μου έφερε έναν κάβουρα εργαλείο (την μεγάλη την τανάλια), και μου λέει "έμεινε ο πατέρας μου από μπαταρία χτες, μάλλον αυτός θα τον χρειάστηκε". Κατά τις 6 ήρθε κι ο κυρ Γιάννης, ο πατέρας του φίλου. Του λέμε το σκηνικό και μας λέει "Α, έτσι την πάτησα κι εγώ. Είχα αγοράσει μεταχειρισμένο ένα δίκαννο αλλά εκείνο είχε μπρουντζοκόλληση κάπου, ποιος ξέρει τι σκ@τ@ κάνανε αλλά όταν το πήρα πήγα για λαγό. Ε μόλις είδα τον λαγό σήκωσα το όπλο, τουφέκισα και κουδούνισε το κεφάλι μου! Οι κάννες άνοιξαν γαρύφαλλο!!! Πάλι καλά δεν σκοτώθηκα. Έρχεται ο άλλος που ήμασταν μαζί και του λεώ: -Ρε συ που είναι η πάπια;;; -Ποιά πάπια ρε, σε πάπια πυροβόλησες;; -Όχι ρε χαμένε, η πάπια από το όπλο που είναι !! "" Λυθήκαμε στο γέλιο πρωινιάτικα, αργότερα στο κυνήγι μας ξέφυγε ο αυτιάς, δεν βγήκε καν από το πυκνό. -------------------- ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ
|
|
|
|
6/1/2010, 21:02
Μήνυμα
|
|
Το έγραψα κι εδώ: http://www.e-artemis.gr/forum/index.php?sh...ic=5411&hl= αλλά ας το ξαναγράψω για το καφενείο μας: Πήγαμε προχτές την Τετάρτη για κυνήγι λαγού ως συνήθως... Μπαίνοντας στο σπίτι που έχουμε για ορμητήριο στις 5.30 το πρωί λέει ο κολλητός "ρε συ ένας κάβουρας", τον ακούω απορημένος καθώς παρκάρω και του λέω "τι κάβουρας ρε μλκ, για λαγό θα πάμε, όχι για ψάρεμα", κατεβαίνει από το αμάξι και μου έφερε έναν κάβουρα εργαλείο (την μεγάλη την τανάλια), και μου λέει "έμεινε ο πατέρας μου από μπαταρία χτες, μάλλον αυτός θα τον χρειάστηκε". Κατά τις 6 ήρθε κι ο κυρ Γιάννης, ο πατέρας του φίλου. Του λέμε το σκηνικό και μας λέει "Α, έτσι την πάτησα κι εγώ. Είχα αγοράσει μεταχειρισμένο ένα δίκαννο αλλά εκείνο είχε μπρουντζοκόλληση κάπου, ποιος ξέρει τι σκ@τ@ κάνανε αλλά όταν το πήρα πήγα για λαγό. Ε μόλις είδα τον λαγό σήκωσα το όπλο, τουφέκισα και κουδούνισε το κεφάλι μου! Οι κάννες άνοιξαν γαρύφαλλο!!! Πάλι καλά δεν σκοτώθηκα. Έρχεται ο άλλος που ήμασταν μαζί και του λεώ: -Ρε συ που είναι η πάπια;;; -Ποιά πάπια ρε, σε πάπια πυροβόλησες;; -Όχι ρε χαμένε, η πάπια από το όπλο που είναι !! "" Λυθήκαμε στο γέλιο πρωινιάτικα, αργότερα στο κυνήγι μας ξέφυγε ο αυτιάς, δεν βγήκε καν από το πυκνό. -------------------- ΔΕΝ ΦΟΦΑΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ !!! www.psarema.gr www.nodv.gr |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Η ώρα είναι τώρα: 5/9/2010, 01:00 |